Despre noi

Misiune

Misiunea SC START UP GARDEN SRL este de a gasi si oferi solutii de amenajare peisagistica si intretinere spatii verzi, care sa satisfaca nevoile clientilor, prin utilizarea celor mai moderne echipamente.

Asiguram toate resursele necesare, inclusiv instruirea si pregatirea continua a personalului, pentru dezvoltarea competentelor profesionale si a abilitatilor de a oferi servicii de cea mai buna calitate.

Valorile care stau la baza afacerii sunt:
• CALITATE: oferim servicii de cea mai buna calitate;
• RESPECT: tratarea clientilor cu respect;
• PASIUNE: punem pasiune in tot ceea ce facem;
• PRIETENIE: incercam sa cream o legatura de prietenie durabila cu clientii nostri;
• CREATIVITATE: transpunerea in realitate a dorintelor clientului.

Cine suntem?

START UP GARDEN este o companie privata, specializata in amenajarea si intretinerea gradinilor si zonelor verzi si este beneficiara unui proiect finantat din fonduri europene nerambursabile in cadrul proiectului “TEMPO - Tehnologie- Eficienta - Modernitate - Productivitate – Ocupare”, cod POCU 82/3/7/106960, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020.


La cererea dumneavoastra, START UP GARDEN va pune la dispozitie servicii complete de amenajare precum: proiectare 3D, consultanta, gazonare, sisteme automate de irigatii, infrastuctura pietonala, sisteme pentru drenaj, plantari arbori/arbusti/flori, mentenanta. Cum fiecare lucrare de amenajare este unica, impreuna cu dumneavoastra vom detalia si stabili etapele si cronologia executiei lucrarii, astfel incat implemantarea proiectului sa faca obiectul functionalitatii, esteticii si cromaticii dorite.

La START UP GARDEN, dam viata si punem in valoare fiecare spatiu. Avem posibilitatea de a ne conecta cu o parte din elementele naturii (plante, apa, pamant etc. ). De aceea, satisfactia si aprecierea clientilor nostri pentru lucrarile implementate ne dau serioase motive de satisfactie si ne ajuta sa devenim mai buni in ceea ce facem.